Η εσωτερική μετανάστευσις κατά την περίοδον 1966-1971: Ανάλυσις των δεδομένων της απογραφής πληθυσμού της 14ης Μαρτίου 1971: Μέρος δεύτερον - Φράγκος Διονύσιος Μ. (The Greek Review of Social Research, 1975)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]