Μερικά ψυχολογικά, φυσιολογικά, οικονομολογικά και πολιτικά προβλήματα που συνδέονται με την τεχνολογία - Τάσιος Θ. (The Greek Review of Social Research, 1982)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]