Μεθοδολογικά προβλήματα στις θεωρίες της φυσικής: Ορισμένες πτυχές στη διαδικασία ανάδειξης και μελέτης τους - Γαβρόγλου Κώστας (The Greek Review of Social Research, 1982)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]