Πολιτιστικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της οικογένειας: Πρώτα αποτελέσματα μια έρευνας - Γκιζέλης Γρηγόρης; Μυριζάκης Ιωάννης; Πασσά-Γαρδίκη Ολυμπία; Τεπέρογλου Αφροδίτη (The Greek Review of Social Research, 1980)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]