Κοινωνικοοικονομικά χαρακτηριστικά και κίνητρα μεταναστεύσεως των Ελλήνων επιστημόνων που επαναπατρίστηκαν την περίοδο 1960-71 - Αμηρά Άννα (The Greek Review of Social Research, 1980)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]