Η επίδραση της μετανάστευσης, της αστικοποίησης και της εκπαίδευσης στη γονιμότητα στην Ελλάδα - Δρεττάκη Μανόλη Γ.; Τσίμπος Κλέωνας Χ. (The Greek Review of Social Research, 1980)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]