Η ψυχιατρική αναγκαστική νοσηλεία στην Ιταλία και στην Ελλάδα: Συγκριτική διερεύνηση - Τομαράς Βλάσης; Μαδιανός Μιχάλης (The Greek Review of Social Research, 1980)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]