Διερεύνηση της σχέσεως ποιοτικών-ποσοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών μεταξύ τους των τελειοφοίτων Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης - Σιάρδος Γιώργος Κ. (The Greek Review of Social Research, 1980)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]