Το πρόβλημα της ατομικής ιδιοκτησίας στις θεωρίες του φυσικού δικαίου και στη νεώτερη φιλελεύθερη φιλοσοφία: Hobbes, Locke, Kant - Μεταξόπουλος Αιμίλιος (The Greek Review of Social Research, 1980)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]