Ελληνικό ή ξένο φάρμακο;: στατιστική διερεύνηση, με την ανάλυση των αντιστοιχιών, της επιλογής των γιατρών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης - Αντωνοπούλου Λίλα (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]