Η εικόνα των μεταναστών όπως προβαλλόταν από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας: συνοπτική παρουσίαση των κυριότερων αποτελεσμάτων μιας διαχρονικής έρευνας ανάλυσης περιεχομένου των εβδομαδιαίων περιοδικών Stern, Quick και Spiegel της χρονικής περιόδου 1960 μέχρι και 1982 - Γαλάνης Γιώργος (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]