Η ανάπλαση ως μέσο άσκησης στεγαστικής πολιτικής στην Ελλάδα: κοινωνιολογική διερεύνηση των αποτελεσμάτων ορισμένων περιπτώσεων ανάπλασης - Νικολαΐδου Σήλια (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]