Ανύπανδρη μητέρα: προβλήματα-συγκρούσεις-προοπτικές - Ρήγα Αναστασία-Βαλεντίνη; Δασκαλάκη Ηρώ; Λάμπρου Αρετή; Παπαπέτρου Γιούλη (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]