Οι έφηβοι της «αλλαγής » : κοινωνικοποιητικές επιδράσεις και μεταβολές στην πολιτική φυσιογνωμία των εφήβων: 1982-1990 - Παντελίδου-Μαλούτα Μάρω (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]