Μερικές σκέψεις πάνω στη σχέση διανοούμενων και πολιτικής πρωτοπορίας στην περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης - Χρύσης Αλέξανδρος Α. (The Greek Review of Social Research, 1991)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]