Συλλογική κατανάλωση και κοινωνική αναπαραγωγή: προβλήματα της έρευνας στον ελληνικό χώρο - Μαλούτας Θωμάς (The Greek Review of Social Research, 1986)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]