Βιογραφική προσέγγιση: μια άλλη πρόταση για την κοινωνιολογική θεώρηση της ανθρώπινης εμπειρίας - Θανοπούλου Μαρία; Πετρονώτη Μαρίνα (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]