Γυναίκες και πολιτική/Γυναίκες και πολιτική επιστήμη: η ανάπτυξη μιας φεμινιστικής πολιτολογικής θεώρησης - Παντελίδου-Μαλούτα Μάρω (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]