Εργατικό δυναμικό, απασχολούμενοι και άνεργοι: μια διερεύνηση στα στατιστικά στοιχεία - Καραντινός Δημήτρης (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]