Η πόλη στην πολιτική ζωή του χωριού: χαρακτηριστικά και συνέπειες των νέων μορφών πολιτικής πρακτικής του πληθυσμού της υπαίθρου στην περίοδο της τρίτης ελληνικής Δημοκρατίας - Μαραντζίδης Νίκος (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]