Συνταξιούχοι πολιτικοί υπάλληλοι: κοινωνικο-οικονομική δομή και στάσεις μιας επιλεγμένης ομάδας συνταξιούχων (Έρευνα του ΕΚΚΕ) - Μπαλούρδος Δ.; Τεπέρογλου Α.; Τζωρτζοπούλου Μ. (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]