Διαστάσεις της φτώχειας στην περιοχή της πρωτεύουσας - Κωστάκη Α.; Παπαθεοδώρου Χ.; Καππή Χ.; Μπαλούρδος Δ. (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]