Λειτουργικότητα των γενικών συνελεύσεων των τμημάτων των ΑΕΙ - Παπαϊωάννου Τάκης; Λιάκος Άρης; Λουκάς Σωτήριος; Αγγελόπουλος Νικηφόρος; Καρακώστας Κωνσταντίνος; Γιαννίτση Σταυρούλα (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]