Κοινωνικά δίκτυα στον αστικό χώρο: κοινωνικότητα, αλληλοβοήθεια, εργασία (Έρευνα του ΕΚΚΕ) - Μαράτου-Αλιπράντη Λ.; Παπλιάκου Β.; Χατζηγιάννη Α. (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]