Αστική γαιοπρόσοδος, τιμές γης και διαδικασίες ανάπτυξης του αστικού χώρου ΙΙ: προβληματική για την ανάλυση του χώρου στην Ελλάδα - Μαντουβάλου Μαρία (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]