Μπορούμε πράγματι να το προβλέψουμε; Ντετερμινισμός, χάος, πρόβλεψη- Εφαρμογές ενός νέου μοντέλου των θετικών επιστημών στη μελέτη της κοινωνίας - Φωκάς Νίκος (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]