Κοινωνιολογική ταξινόμηση των επαγγελμάτων: θεωρητικές προσεγγίσεις και εμπειρικά διλήμματα - Πατινιώτης Νικήτας (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]