Κατά συνθήκη συμπεριφορά στις κοινωνικές αναπαραστάσεις: μια μελέτη της κοινωνικής αναπαράστασης της εκπαιδευτικής σχέσης στους δασκάλους - Κατερέλος Ιωάννης Δ. (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]