Αντιθέσεις και εξωθεσμική συναίνεση στο νεοελληνικό κράτος: η συγκρότηση της κεντρικής εξουσίας και η στρατιωτική πολιτική κατά τη Βαυαροκρατία - Μαλέσης Δημήτρης (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]