Η συγκρότηση του υποκειμένου μέσω των δομών της γλώσσας και του πολιτισμού - Χριστοδουλίδη-Μαζαράκη Αγγελική (The Greek Review of Social Research, 1997)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]