Εναλλακτικές δραστηριότητες παραγωγής στις λιγότερο αναπτυγμένες περιοχές της υπαίθρου: κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες - Δαμιανός Δημήτριος; Δημαρά Ευθαλία; Σκούρας Δημήτριος (The Greek Review of Social Research, 1997)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]