Οι κυβερνήσεις Thatcher (1979-90) και το ερώτημα για ’περισσότερο’ ή ’λιγότερο’ κράτος - Δίκαιος Κωνσταντίνος (The Greek Review of Social Research, 1997)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]