Η Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο: συγκριτικά στοιχεία για τη δημογραφική εξέλιξη στη μεταπολεμική περίοδο (1950-1985) - Κοτζαμάνης Βύρων (The Greek Review of Social Research, 1986)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]