Θεωρίες του χώρου και χώρος της θεωρίας Ι: γεωγραφία και φαινομενολογία: Δοκιμή φαινομενολογικής θεμελίωσης της έννοιας του χώρου - Μαλούτας Θωμάς (The Greek Review of Social Research, 1986)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]