Οι εργασιακές σχέσεις και ο τύπος μισθωτής σχέσης στη διάρκεια της μεταπολεμικής εκβιομηχάνισης και της κρίσης - Δουκάκης Ντάντης-Λάζαρος (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]