Τεχνικές εξουδετέρωσης και αποκλίνουσα συμπεριφορά: κριτική εξέταση της θεωρίας των G. M. Sykes και D. Matza - Σωτηρόπουλος Δημήτρης Α. (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]