Η αναπαραγωγή των Ελλήνων: μύθοι και πραγματικότητα Ι. Η πορεία της γεννητικότητας και της ολικής γονιμότητας στη μεταπολεμική περίοδο - Κοτζαμάνης Βύρων (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]