Ένας πίνακας ανάλυσης της κοινωνικής αλλαγής: μικροκοινωνιολογικές και μακροκοινωνιολογικές τάσεις - Dirn, Louis; Forsé, Michel; Lemel, Yannick (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]