Παραστάσεις των στόχων της δημοτικής εκπαίδευσης από τους γονείς των μαθητών: διαχρονική και διαπολιτισμική προσέγγιση - Παπαμιχαήλ Γιάννης (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]