Σχέση του εκπαιδευτικού σχεδιασμού με την εκπαιδευτική αξιολόγηση και έρευνα: μια διερεύνηση της «διάθεσης» των εκπαιδευτικών της μέσης εκπαίδευσης - Δημητρόπουλος Ευστάθιος Γ. (The Greek Review of Social Research, 1984)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]