Τυπικός προσδιορισμός κέντρου πόλης και κατανομή των κατοίκων-η περίπτωση της Λάρισας - Αναστασιάδης Άγις Ι. (The Greek Review of Social Research, 1984)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]