Η κρατική παρέμβαση στον τομέα της εργατικής-λαϊκής κατοικίας: οι παράγοντες διαμόρφωσης του χαρακτήρα της στη μεταπολεμική Ελλάδα - Κοτζαμάνης Β.; Μαλούτας Θ. (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]