Η θεωρία των δικαιωμάτων στο σύγχρονο φιλελευθερισμό: ζητήματα κριτικής ανακατασκευής στις θεωρίες των R. Nozick, J. Rawls, R. Dworkin - Αγγελίδης Μανόλης (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]