Η αναπαραγωγή των Ελλήνων: μύθοι και πραγματικότητα (ΙΙ. η πορεία της έγγαμης γονιμότητας στη μεταπολεμική περίοδο: τάσεις, προοπτικές και ερωτήματα που ανακύπτουν από τα κυρίαρχα ερμηνευτικά σχήματα της πτωτικής της πορείας) - Κοτζαμάνης Βύρων (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]