Θεωρίες του χώρου και χώρος της θεωρίας (ΙΙ): γεωγραφική μετα-θεωρία ή γεωγραφική σκέψη και κοινωνικοί μετασχηματισμοί - Μαλούτας Θωμάς (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]