Δάσκαλοι και κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα του 19ου αιώνα: οι επιπτώσεις του κοινοβουλευτικού συστήματος στην εξέλιξη του διδασκαλικού επαγγέλματος στην Ελλάδα - Πυργιώτης Ι. Ε. (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]