Αλλαγές στη συμπεριφορά των ατόμων μέσα από νέους τρόπους διάθεσης του ελεύθερου χρόνου: η χρήση του βίντεο σε μια επαρχιακή πόλη - Παναγιωτοπούλου Ρόη (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]