Νέα φαινόμενα και μορφές περιθωριοποίησης της νεολαίας στις σύγχρονες αναπτυγμένες κοινωνίες: ορισμένα σημεία προσέγγισης του προβλήματος - Αστρινάκης Αντώνης (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]