Φυλακή και ποινικό σύστημα στο «Surveiller et punir» του Μισέλ Φουκώ - Δέγλερης Π.; Κορυφίδου Ε.; Νικολόπουλος Γ. (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]