Πολιτική μισθών, συλλογικές διαπραγματεύσεις και απεργιακή δραστηριότητα στην Ελλάδα - Ιωάννου Χρήστος Αρ. (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]